Waar staan wij voor:
Een grondige opleiding, waarmee je veilig de weg op kunt nadat je geslaagd bent.
Een fijne lesauto, van alle gemakken voorzien, en een prettige sfeer tijdens de les.

Reserveren

Tijdig reserveren voorkomt vertraging in je opleiding!

Wil je een proefles, gesprek of een opleiding reserveren stuur dan bij voorkeur een whatsappje.
Een bericht sturen via e-mail of bellen mag uiteraard ook, alleen zijn wij telefonisch meestal slecht bereikbaar omdat we veel in de auto zitten en dan geen telefoon beantwoorden.

Neem voor meer algemene informatie en voor reserveringen contact op met Rudy:
06-51926136 of rudy@pronkjewail.info.

Reserveer op tijd, zodat je je proefles, rijlessen, TTT en Praktijkexamen kunt doen op de voor jou meest geschikte tijden!

Machtigen

Wij moeten door jou gemachtigd worden om bij het CBR een Theorie-examen, TTT, Praktijkexamen of rijtest voor je te reserveren. Je hebt voor het machtigen een DigiD nodig. Als je nog geen DigiD hebt kun je deze aanvragen via www.digid.nl . Ga voor het machtigen naar www.mijn.cbr.nl. Vul vervolgens onder "Direct regelen/Rijschool machtigen" alle gevraagde gegevens in. Rudy's rijschoolnummer is 4892F8. Regel de machtigingen direct zodat wij zo spoedig mogelijk je examens en TTT bij het CBR kunnen reserveren en onnodig wachten daarmee wordt voorkomen.

Gezondheidsverklaring (GV)

Het CBR vraagt iedere examenkandidaat een ‘Gezondheidsverklaring’ in te vullen. Zolang deze GV niet is ingediend/verwerkt kunnen wij geen praktijkexamen bij het CBR voor je reserveren. Deze verklaring bestaat uit een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid en wordt gebruikt om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen. Meer informatie over de Gezondheidsverklaring vind je op www.cbr.nl.
Ga voor het indienen van je GV met je Digid-code mét SMS-code naar www.mijn.cbr.nl en doe dit liefst zo spoedig mogelijk, met name indien 1 of meerdere vragen met JA beantwoord moeten worden, omdat de verwerkingstijd bij het CBR dan veel langer is dan wanneer alles met NEE beantwoord kan worden.
NB. Wees vooral eerlijk bij het invullen van je Gezondheidsverklaring! Wanneer je later namelijk betrokken raakt bij een verkeersongeluk en de politie vermoedt dat hier een medische reden aan ten grondslag ligt dan zal deze hiervan melding maken bij het CBR en de betrokken verzekeringsmaatschappijen. Het CBR en de verzekeringsmaatschappijen starten vervolgens een onderzoek. De uitkomst kan ernstige gevolgen hebben voor je rijbevoegdheid (rijbewijs) en je verzekering. Mogelijk betaalt de verzekeringsmaatschappij zelfs de schade niet uit. Een te groot risico dus! Dien je gezondheidsverklaring direct in zodat wij zo spoedig mogelijk je praktijkexamen bij het CBR kunnen reserveren en onnodig wachten daarmee wordt voorkomen. 

Rij met plezier, ontspannen en veilig!