Waar staan wij voor:
Een grondige opleiding, waarmee je veilig de weg op kunt nadat je geslaagd bent.
Een fijne lesauto, van alle gemakken voorzien, en een prettige sfeer tijdens de les.

Proefles / intakegesprek

Je eerste autorijles!

Het is mogelijk een proefles en/of informatiegesprek aan te vragen. Neem gerust contact met ons op. Twijfel je of het halen van een rijbewijs wel haalbaar is en of je überhaupt wel rijlessen wilt gaan nemen, neem dan contact met ons op om een informatiegesprek aan te vragen. Het informatiegesprek en een proefles zijn geheel vrijblijvend. Je hoeft je na de proefles dus niet verplicht te voelen een opleiding bij ons te doen.

De proefles moet je zien als een eerste rijles van ca. 1 uur + een nabespreking. Tijdens de proefles zal worden bekeken hoeveel uren rijles je naar alle waarschijnlijkheid nodig zult hebben om met een goede kans van slagen praktijkexamen te doen en daar zullen we na afloop een advies in geven.

Tijdens de proefles leren we elkaar ook alvast een beetje kennen. Het is belangrijk dat het klikt tussen ons, want als je een volledige opleiding bij ons gaat doen zitten we tenslotte heel wat uurtjes met elkaar in de auto. Dat jij met plezier naar je rijlessen gaat is voor ons vanaf het eerste moment, dus vanaf de proefles, een belangrijk punt van aandacht. Alleen dan leer je vlot en gemakkelijk.

We laten jou tijdens de proefles zo snel mogelijk (onder onze begeleiding, c.q.  met onze hulp) zelf rijden en kijken daarbij hoe je onze adviezen oppikt, maar bijvoorbeeld ook naar wat je uit jezelf doet in verschillende voorkomende situaties. Is autorijden helemaal nieuw voor je dan moet je de proefles zien als een eerste rijles, waarin je de basis leert van het sturen, wegrijden, gas geven, schakelen, remmen etc.  

Misschien heb je al op een of andere manier rijervaring opgedaan (brommer, motor, tractor of “stiekem” auto of heb je al rijles gehad bij een andere rijschool) en kunnen we daardoor makkelijker door een aantal instructieonderdelen heen gaan. Misschien kunnen we je tijdens de proefles zelfs al een rit “zelfstandig” door drukker verkeer laten rijden.

Voor aanvang van de proefles moet een legitimatiebewijs worden getoond. Dit i.v.m. de verzekering.


Rij met plezier, ontspannen en veilig!